CRS Laboratories – osaamista, jota olet kaivannut

CRS Laboratories Oy on vuonna 1994 perustettu laboratorioyritys, joka sijaitsee Kempeleen kunnassa Oulun kupeessa. Asiantunteva yrityksemme palvelee vaativia asiakkaita etenkin malminetsintä- ja kaivosteollisuudessa. Tarjoamme palveluitamme myös muille teollisuuden aloille. Kempeleen lisäksi meillä on toimipisteitä Kågessa Ruotsissa, Outokummussa ja Sotkamossa.

  1. Olemme erikoistuneet tuottamaan näytteenkäsittely- ja analyysipalveluita malminetsintä- ja kaivosteollisuudelle. Analyysejä tehdään sekä yrityksen omina analyyseinä että ulkoistettuna kanadalaiselle MSALABS:ille, jota CRS Laboratories edustaa Suomessa.
  2. CRS Laboratories on ammattitaitoinen ja joustava kumppani perustamaan ja pyörittämään uutta laboratoriota asiakkaan tarpeisiin.
  3. Teemme asiakkaillemme ympäristöanalyysejä omavalvonnan tarpeisiin. Tässäkin palvelussa meidät erottaa kilpailijoista palvelun joustavuus ja toimitusajan nopeus. Analytiikan lisäksi teemme prosessikehitykseen liittyviä laboratoriotestejä asiakkaan materiaaleilla. Kysy palveluistamme tarvittaessa lisää asiantuntijoiltamme. 

Laatupolitiikkamme

Yrityksemme laatupolitiikan keskiössä ovat asiakastyytyväisyys ja jatkuva parantaminen. Toimimme aina aktiivisessa vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa ja varmistamme, että palvelumme vastaa laadultaan, kustannuksiltaan ja nopeudeltaan määriteltyjä tarpeita.

CRS Laboratories Oy:n toiminnan perustana on akkreditoitu toimintajärjestelmä. Kempeleen laboratoriomme on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio (T342, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025). FINAS-akkreditointipalvelu on Tukesin (Turvallisuus- ja kemikaalivirasto) akkreditointiyksikkö.

Akkreditoituun pätevyysalueeseen sisältyvä toiminta ja toimipaikat ovat nähtävissä verkkosivuilta www.finas.fi. FINAS-akkreditointipalvelu arvioi säännöllisesti laboratorioiden toimintaa Suomessa.

Yrityksemme arvoja

  • CRS Laboratories Oy:n toiminta perustuu kannattavaan toimintaan ja kasvuun, joka tukee yrityksen toimintaa pitkäjänteisesti.
  • CRS on tasa-arvoinen työpaikka, jossa henkilöstö voi hyvin. Yrityksen ja henkilöstön hyvinvoinnin kulmakiviä ovat yhdessä sovitut periaatteet
  • Avoimuus, omistautuneisuus, ketteryys ja tavoitteellisuus. 
  • Kohtelemme asiakkaitamme ja toisiamme juuri niin, kuten toivomme itseämme kohdeltavan. 

Takaisin Etusivulle

CRS on mukana Euroopan aluekehitysrahaston hankkeissa

CRS Laboratories Oy on vuoden 2022 keväällä aloittanut automatisointi ja digitalisointi-hankkeen, jonka tarkoituksena on automaatiota lisäämällä ja laboratorion hallintajärjestelmää uudistamalla parantaa työn tuottavuutta. Hanke on Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) tukema.

CRS Laboratories Oy aloitti vuonna 2020 Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) tukeman hankkeen, jossa käynnistetään Outokumpuun uusi laboratorio. Laboratorio keskittyy geologisten materiaalien ja rikasteiden analytiikkaan. 

CRS Laboratoriesilla oli vuosina 2017–2019 käynnissä Euroopan aluekehitysrahaston tukema kansainvälisen kasvun hanke, jossa investoitiin laitekantaan esikäsittely- ja analyysikapasiteetin kasvattamiseksi. Hankkeessa kehitettiin myös laboratoriojätteen käsittelyprosessia.

Vuosina 2018–2019 CRS Laboratories oli mukana Euroopan aluekehitysrahaston tukemassa hankkeessa – siinä rakennettiin Sotkamo Silverin hopeakaivokselle analyysilaboratorio.

side-img